Burma kincsei - kulturális burmai-mianmari körutazás - kiscsoportos körút

Mianmarba (Burmába), de Ázsia egyéb országaiba (Thaiföld, Kambodzsa és Vietnám, Nepál, Bhután, Tibet, ...) induló útjainkban mindig van valami egyedi és különleges! Valami olyan, amit más utaztatók egyszerűen képtelenek nyújtani. Ez a programunk is ilyen. Két és fél hét éppen csak elegendő arra, hogy néhány pillanatképet mutassunk Indokína két meghatározó országa egyedülálló és utánozhatatlan szépségéből, lakóinak történelméből, a több ezer év alatt felépült városok még mai is álló, forgalmas utcáiról; a völgyekben szétszórt településeken élő törzsek hagyományiból. De talán a legelbűvölőbb és legmagávalragadóbb dolog, amit utasainknak csak megmutathatunk: az a hagyományos ázsiai életmód egyszerű és természetes mindennapjai, az azt övező igazi lelki béke és az ebből fakadó őszinte szeretet és boldog mosoly, amellyel a térség lakói a világ minden élőlénye felé fordulnak.

 

Mindehhez hozzájárul még az a tény is, hogy ezt az utunkat évente többször, a tavaszi és az őszi szezonokban is elindítjuk. Az életre kelő és harsogva kibontakozó tavaszi természet, illetve a hegyvidékek őszi békéjének csodálatos színei és természeti gazdagsága nagyon különleges környezetet biztosítanak utunkhoz.

burma_mianmar_250

Katalógus - az út részletes leírása

Az ebben a katalógusban található anyag A4-es formátumú, sok-sok oldalt tartalmazó, képekkel és utazási információkkal gazdagon teletömött katalógus. Lehetetlen küldetés ezt valami kézi eszközön, vagy éppen mobil telefonon böngészgetni. Így egyszerűen semmi nem marad meg az ember agyában ezekből a (reméljük) hasznos információkból. Javasoljuk legalább a tablet felbontást, de az igazi megoldás első ismerkedésre a monitor. Ha tetszik, akkor jöhet a letöltés és a nyomtatás! Az anyagok igazi magazin formájú kiadványok.

 

Burmai útjainkat egy közös és jó nagy katalógusban foglaltuk össze. A gombra kattintva ez az anyag nyílik meg,  az oldalon ismertetett út kezdő oldalán!

Katalógus megnyitása

A körút adatai

Kiscsoportos (9-16 fő) kulturális és természetjáró körút Mianmarban (Burmában) a főszezonban ősztől tavaszig, yangoni indulással és visszaérkezéssel, magyar csoportvezetéssel és idegenvezetéssel. Magán út rendelése lehetséges.

Zárt csoport: Egyedi árajánlat alapján magán út (zárt csoportos körút) is rendelhető magyar vagy angol nyelvű vezetéssel, az utiterv változtatásának lehetőségével is.

Helyszíni csatlakozás: Lehetséges a csatlakozás a csoporthoz Yangonban és az utiterv beillesztése hosszabb ázsiai utazásba is ;

Indulás napja Yangonból:

2021.: szeptember-október-november: harmadik péntek.

2022.: január-február-március: második péntek, szeptember-október-november: harmadik péntek

2023.: január-február-március: második péntek, szeptember-október-november: harmadik péntek

Utazás időtartama: 12/14 nap

Szállások az út során: 3-4 csillagos szállodák, szálloda hajó 2 ágyas elhelyezéssel. Egyágyas elhelyezés felárral kérhető.

Csoport és idegenvezetés: A. A magyar körúton magyar nyelven. B. Az angol körúton angol nyelven.

Ellátás: az alapellátás félpanzió, több esetben vacsora program az út során. Különleges étkezés kérhető.

Különleges COVID utazási feltételek: A napra kész információk a https://konzuliszolgalat.kormany.hu/azsia?mianmar-burma oldalon találhatók.

Rövid programleírás

1.nap: Elindulás Budapestról

2.nap: Megérkezés Burmába – délután és este Yangon óvárosában
3.nap: Yangon – Bagan: barangolás az 2.200 templom földjén – esti lebegés
4.nap: Bagan – Mandaly :  hajózás a misztikus Irrawaddy-n
5. nap: Amarapura – Inwa – Sagaing: Közép-Burma királyi városai
6.nap: Mandalay az ékkövek városa és Mingun félbehagyott óriásai
7.nap: Heho – Pindaya –Kalaw: hegyi pagoda, barlangoktemplomok, hegyi törzsek
8. nap: Kalaw – Inle tó: A Shan hegység zöldje és az Inle tó templomai
9. nap: Idein és Inthe élet a tó vizén sok-sok csónakázás Padaungokkal
10. nap: Inle - Yangon: Yangon a keleti kertek városa
11. nap: Yangon – Kyalikto: végtelen rizsföldek és az Aranyszikla monostora
12.nap: Kyaikto – Bago – Yangon: Bago a Mon királyságok hajdani fővárosa
13. nap: Yangon és környéke – elutazás Budapestre

14.nap: Visszaérkezés Budapestre

COVID idején semmi sem igazán biztos... A légitársaságok járatai is eléggé bizonytalanok. Ezért az út utolsó két napja változhat. Ha előre tolják a járat indulást, akkor az utolsó nap minden programja nem biztos, hogy teljesíthető.

A körút ára

Áraink tájékoztató jellegűek. A végleges ár a megrendelővel történő program egyeztetés után, az úthoz adott árajánlatban (utazási szerződés tervezetben) kerül véglegesítésre. Ennek oka az út szállásainak esetleges árváltozása, illetve az alapprogramhoz csatolható egyedi kiegészítések.

A körút árai (egyéni és kiscsoportos út esetére is), az árakban foglalt szolgáltatások részletezése, az út fizetési feltételei a letölthető katalógusban találhatók.