Mianmar – Burma – Yangon – Bagan – Mandalay – felfedező körutak
Kiscsoportos körutak/Mianmar – Burma – Yangon – Bagan – Mandalay – felfedező körutak

Kiscsoportos körutak - BURMA - MIANMAR

Mianmart, korábbi nevén Burmát és Kelet-Ázsia további országait is érintő kaland és kulturális körútjaink és hozzájuk fűzhető, Ázsia további térségeit és országait bemutató kiegészítések nagyon különleges helyszínekre, Ázsia szívébe viszik el utasainkat. Van köztük bőven természetjárás, kulturális és történelmi kalandozás a hinduizmus és a buddhizmus és a helyi törzsi és népi kultúrák több ezer éves történetében és ma is élő hagyományai nyomában és sok-sok látogatással ezek szent helyein.

Ezen az oldalon Mianmar (Burma) megismerésére készült "alap" programok találhatók. Ezeket egészítik ki az egyes eseményekhez, ünnepekhez illesztett  különleges programok.

myanmar22

Útközben Burma - kiskörút

Azoknak ajánljuk ezt a "rövid" programot, akiknek nincs elég idejük egy hosszabb körutazásra Mianmar izgalmas vidékein, vagy egy pár napos burmai ismerkedés után tovább indulnának utuk következő állomására. Azoknak is, akik a mianmari bevezető barangolás után inkább üdülni mennének Burma tengerpartjaira, például Ngapali üdülőhelyére.

Tovább a körút részleteihez
myanmar-burma-tours

Burmai pillanatok - klasszikus körút

Körutazásunk Mianmar-Burma legszebb helyeire vezet el. Abban az értelemben is klasszikus, hogy a szokásos (must see) látnivalók begtekintése mellett, tovább vezet, sokkal mélyebbre, az ősi Burma és a több ezer éves Buddhista kultúra és művészet bemutatására. Megmutatjuk azt is, a modern kor itt nem pusztította el a múlt értékeit, amik ma is az mindennapi élet alapját adják.

Tovább a körút  részleteihez
buddha

Burma kincsei - kulturális körút

Ez az utazás Burma - Mianmar igazi kincsei közé, a 2.200 pagoda országának történelmi emlékei közé vezet. Megmutatjuk a sok ezer éves kultúra igazi kincseit. Nem csak az aranyat és drágaköveket, de az építészet, a a szobrászat, a festészet és még sok más, ma is élő művészet "termékeit". És a vidéki és városi élet kultúrában gazdag mindennapjait.  

Tovább a körút részleteihez
myanmar

Burma legjava - nagykörút

Két és fél hét Ázsia egyik felejthetetlen csodája, Mianmar - Burma földjén. A  szokásos bakancslistás városok (Yangon, Mingun, Bagan, Mandalay) meglátogatásán kívül, utunk eljut az északi hegyvidékre, a korábbi királyságok évszázados fővárosaiba, az Inle tóvidék természeti csodáihoz. Üdülünk is pár napot egy fantasztikus tengerparti üdülővárosban: Ngapaliban is.  

Tovább a körút részleteihez
burma

Burmai kalandozás hegyi törzsekkel

Ez a körutazás egy igazi, tömény kalandozás a mai Mianmar, azaz az ősi Burma csodái közt. A megszokott körút célpontok (természetesen) mind benne vannak, de a vidéki és ma még nagyjából ismeretlen mianmari élet különleges látnivalói is. Az út egy izgalmas helyszínre, az északi hegyvidék törzsei közé is elvisz.

Tovább a körút részleteihez

COVID-os időkben...

Körútaink száma folyamatosan bővül és a meglévőket is folyamatosan fejlesztjük. Ezen az oldalon azonban csak azokat az utak tesszük nyilvánossá, amelyeknél a célországok már legalább részben engedélyezik a turisztikai célú beutazást és ezért lehet is jelentkezni rájuk. Reméljük, hamarosan a Himalájai térség további országaiba induló útjaink is ismét felszabadulnak!