Mianmari és Hanoi Magyar Központ – Információs könyvtár
Kambodzsa/Mianmari és Hanoi Magyar Központ – Információs könyvtár

MIANMARI (BURMAI) Utazási információs könyvtárunk

Ázsia 13 országába szervezünk egészen különleges és az utazási irodák "hagyományos" útjaitól gyökeresen eltérő utakat. Ezen kívül regionális irodáink, a Magyar Központok is folyamatosan üzemelnek a helyszíneken. Már több mint 2000 oldal, nagyon részletes magyar nyelvű utazási anyaggal rendelkezünk. Ez a könyvtár a Mianmart (Burmát) is érintő felfedező utak, kulturális körutak utak és ajánlott helyi programok anyagait tartalmazza.

 

Központi információs könyvtárunk is elérhető, ahol minden Vietnámmal, Thaifölddel, Kambodzsával, Kínával és Hong Hongal, Malajziával, Szingapúrral, Nepállal, Tibettel, Bhutánnal és általános ázsiai utazási témákkal kapcsolatos anyagaink is megtalálhatók.  

Meglátogatom a - Yourdestination központi információs könyvtárát

Nem mobil telcsinek való vidék...

Az ebben a könyvtárban található anyagok A4-es formátumú, sok-sok oldalt tartalmazó, képekkel és utazási információkkal gazdagon teletömött anyagok. Lehetetlen küldetés ezeket utazás közben, vagy éppen mobil telefonon böngészgetni. Így egyszerűen semmi nem marad meg az ember agyában ezekből a (reméljük) hasznos információkból.

 

Javasoljuk legalább a tablet felbontást, de az igazi megoldás első ismerkedésre a monitor. Ha tetszik, akkor jöhet a letöltés és a nyomtatás! Az anyagok igazi magazin formájú kiadványok.

 

Árak, időpontok és a COVID.

Egészen kaotikus időket élünk most, legalább is 2021 év végéig. Ezért a katalógusokban megadott árak és indulási időpontok hirtelen és általunk befolyásolhatatlanul megváltozhatnak. Ez ellen, sajnos, nincs védelem.   

 

Amit utasaink védelme érdekében tenni tudunk az a Yourdestination értékálló utazási voucher! Részleteiről a katalógusok végén található leírás tájékoztat.

Javasoljuk, az út tervezésének megkezdése előtt mindenképpen lépjen kapcsolatba velünk!

burma_mianmar_600
Mianmar (Burma) magyarul - körutak

Mianmar különleges és izgalmas földjére vezető körutazásaink szinte mindenki számára elérhetők és a "bevezető" 5 napos ismerkedéstől kezdve egészen a 18 napos, az ország legszebb részeit bejáró felfedező és kaland programokig terjednek. Ezeket az igazán különleges és gazdag  programokat illesztettük bele részletes katalógusunkba.

Katalógus letöltése
vegytiszta_buddha_600
A vegytiszta Buddha és a 154 hegyi törzs

Ázsia népeinek kultúráját részletesen bemutató "Ázsia lelke" sorozatunkban különleges darab az ősi Burma - Ázsiában talán legtisztább - Buddhista gyökereit és több mint 2000 éves történetét bemutató utunk igazán különleges. Ezt egészíti ki az ott élő törzsek saját, főleg animista, vallásainak, mindennapi életüknek bemutatása.  

Katalógus letöltése